Reyhani / Horst Architects

first_img “COPY” ArchDaily Horst Noppenberger AIA Photographs Reyhani / Horst ArchitectsSave this projectSaveReyhani / Horst Architects Projects Architects: Horst Architects Area Area of this architecture project Reyhani / Horst Architects Prestige builders Builders: Photographs:  Toby Ponnay Manufacturers Brands with products used in this architecture project Area:  7500 ft² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeHorst ArchitectsOfficeFollowProductsGlassSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationSustainabilityOrangeUnited StatesPublished on September 02, 2018Cite: “Reyhani / Horst Architects” 01 Sep 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialCoffee tablesFlexformCoffee Table – GipsyCurtain WallsIsland Exterior FabricatorsPace Gallery Envelope SystemWoodSculptformTimber Battens in Double Bay HouseStonesCosentinoSilestone and Dekton in Villa OmniaBricksNelissenInner Wall Bricks – LückingPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsAir Facade PanelsWoodBlumer LehmannData Processing for Wood ProjectsEducational ApplicationsFastmount®Hidden Panel Fastener at Massey UniversitySealants / ProtectorsTOPCRETMicro-Coating – Baxab®More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream United States Lead Architects: Save this picture!© Toby Ponnay+ 13Curated by Fernanda Castro Share Manufacturers: Boffi, Metal Window Corp., Poliform, Ollin International CopyHouses, Renovation, Sustainability•Orange, United States Interior Designer:Janna LevinsteinLandscape:Jim DockstaderCity:OrangeCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Toby PonnayRecommended ProductsDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaDoorsAir-LuxPivoting DoorDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingPROGRAMThis project involved a remodel and addition to an existing mid-century modern residence built in the 1960’s. The site is a hillside estate property overlooking a broad valley in Orange County, California. While the size and spatial configuration of the existing structure appeared suitable to accommodate the principle needs of the owners for sleeping and living space, they also required additional space to entertain family and friends.Save this picture!© Toby PonnayDESIGN SOLUTIONThe design explores contrapuntal relationships between form and materiality. The new entertainment space is contained within a steel and glass box, suspended weightlessly above the earthbound base of the existing single- level structure. A predominant skin of silver travertine slab reinforces the gravitas of the existing structure. This juxtaposition clarifies the intersection between the new and existing structure.Save this picture!© Toby PonnayA reading of the architecture is revealed through a sequence of movements beginning at the street along the upper portion of the site. A wooden bridge spanning a reflecting pond provides a gesture of invitation leading to a walled, entry courtyard. This courtyard is contained within deep walls of silver travertine and wood screens, which allow filtered western sunlight to enter into the space while also providing privacy. A new, adjacent, two- storey entry volume contains an amorphic, flower- like spiral staircase, the connective tissue between the existing structure and the new entertainment pavilion above.Save this picture!© Toby PonnayThe lower level of the home retains the spatial configuration of the existing structure, essentially the classic “L” shaped, mid-century modern plan around a swimming pool and terrace. The east-west wing of the plan contains the communal area and the north –south wing the private sleeping spaces. The original swimming pool was enlarged and a new series of exterior spaces were created in this central courtyard area. The existing structure was stripped to the studs with many interior walls removed to create spatial continuity both inside and out. The principle interior materials of walnut, terrazzo and silver travertine recall the character of the original residence. The upper level addition contains an entertainment room and two guest suites. A 50-foot long, full height onyx wall inserted into the steel skeletal frame, providing both privacy and mitigation of the often intense southern sun, defines this space.Save this picture!© Toby PonnayPhotovoltaic panels, radiant floor heating, green living roofs and passive cooling systems including a water curtain the edge of the reflecting pond in the entry courtyard, integrate sustainable technologies and green strategies into the remodel and addition.Save this picture!© Toby PonnayThis project demonstrates that it is possible to fulfill the rigorous requirements of the client while engaging in a spirited and robust dialogue with the site, the original structure and the new addition.Save this picture!© Toby PonnayProject gallerySee allShow lessWaste Side Story Pavilion / Cloud-floorSelected ProjectsMedical Technology Career Building PUCV University / Juan Pavez Aguilar y José Reque…Selected Projects Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/900887/reyhani-horst-architects Clipboard Year:  Houses “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/900887/reyhani-horst-architects Clipboard 2018last_img